Ο Σύλλογος των Απανταχού Φαλαταδιανών Τήνου ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1951, από Φαλαταδιανούς που είχαν εγκατασταθεί στην πρωτεύουσα. Σκοπός του Συλλόγου είναι η διατήρηση των δεσμών μεταξύ των μελών του και με το Φαλατάδο, καθώς και η προβολή του χωριού και της Τήνου γενικότερα στον ευρύτερο Ελλαδικό χώρο.



Εκδηλώσεις-Νέα του Συλλόγου μας

Αγαπητά μέλη του Συλλόγου μας,

Πλησιάζει το Πάσχα και θέλουμε να σας απευθύνουμε θερμές ευχές για υγεία, αγάπη και ευτυχία, προσωπική και οικογενειακή.

1. Στα πλαίσια των ανοιξιάτικων δραστηριοτήτων µας, διοργανώνουµε για την 1, 2 και 3 Μαϊου 2009 εκδροµή σrη Λευκάδα και περιµένουµε τη συµµετοχή σας (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας). Η τιµή ορίστηκε στα 110€ (µεταφορά και διαµονή για 2 βραδιές). Θα συγκεντρωθούµε το πρωί της Παρασκευής 1-05-09 στις 7:30 στο άγαλµα της Αθηνάς στο Πεδίο του Άρεως και επιστροφή Κυριακή βράδυ στο ίδιο σηµείο. Το υπόλοιπο πρόγραµµα της εκδροµής θα ανακοινωθεί το πρωί κατά την αναχώρηση.
Τηλ. Δηλώσεων: 210-9649359 (Μ. Κουµαριανού),210-2523825 (Μ. Αλβέρτης)

2. Ο καλοκαιρινός µας χορός, θα γίνει στο Φαλατάδο, στις 22 Αυγούστου 2009.

3. Τέλος, θέλοντας να αποκτήσουµε επιτέλους ένα µικρό χώρο για να στεγάσουµε τα αρχεία µας και για να µπορούµε να κάνουµε ένα συµβούλιο, ζητήσαµε από το Δήµο Εξωµβούργου να µας παραχωρήσει την ΕΣΤΙΑ του σχολείου του χωριού.