Ο Σύλλογος των Απανταχού Φαλαταδιανών Τήνου ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1951, από Φαλαταδιανούς που είχαν εγκατασταθεί στην πρωτεύουσα. Σκοπός του Συλλόγου είναι η διατήρηση των δεσμών μεταξύ των μελών του και με το Φαλατάδο, καθώς και η προβολή του χωριού και της Τήνου γενικότερα στον ευρύτερο Ελλαδικό χώρο.



Ανακοίνωση-Πρόσκληση

Αγαπητά μέλη του Συλλόγου,

Με την ευκαιρία των Αγίων ηµερών των Χριστουγέννων και του Ν. Έτους το Δ.Σ σας στέλνει τις καλύτερες ευχές του για υγεία, ευηµερία, ευτυχία.

Θέλουµε να σας πληροφορήσουµε ότι στις 25 Ιανουαρίου 2009, ηµέρα Κυριακή, στις 10:30 το πρωί ,στο κτίριο της Αδελφότητας στη Λ.Αλεξάνδρας, θα πραγµατοποιήσουµε την ετήσια Γενική Συνέλευσή του Συλλόγου µας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.
Στη Γεν. Συνέλευση θα γίνει επίσης αναφορά στα πεπραγµένα της χρονιάς που πέρασε και θα ανταλλαγούν απόψεις και σχόλια των µελών µας για τη νέα χρονιά.

Στο τέλος θα γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας µας.

Υποψηφιότητες για το νέο Δ.Σ, μπορείτε να δηλώσετε στο τηλ. της γραµµατέως του Συλλόγου: 21 Ο 9649359 (Μ. Κουµαριανού)

Υ.Γ. Παρακαλούµε να δώσετε όλοι το παρόν και να λάβετε µέρος στις εκλογές γιατί ο Σύλλογος χρειάζεται συλλογικές προσπάθειες και συµµετοχή, για να είναι
ενεργός και θετικά αποτελεσµατικός

Σας στέλνουμε και πάλι τις ευχές μας και σας περιμένουμε.